Andalbagat F-kääpiövillakoirapentue

Kääpiövillakoirapentue syntynyt 2.5.2015. Kolme muskettisoturia, kaksi aprikoosia urosta ja yksi musta uros.

1.7.2015 Kuvia kahdeksanviikkoisista pennuista
Andalbagat Fontus Porthos 8 vk 4 pv

Andalbagat Fidelio Athos 8 vk 4 pvAndalbagat Fabrizio Aramis 8 vk 4 pv
2.6.2015: Kuvia ja videoita neliviikkoisista pennuista


Katso Youtube-video pojista ulkoilemassa ja leikkimässä keittiössä.

Kolme veljestä omissa kuvissaan


2.5.2015: Kuvia vastasyntyneistä pennuista ja Frida emästä2.6.2015: Kääpiövillakoirapentue syntynyt Fridalle ja Bomille 2.5.2015. Kaksi aprikoosia urosta ja yksi musta uros.


F-pentueen vanhemmat Bomi ja Frida esitelty alla

Pentueen isä FI MVA FIJV-10 Goldfire's Chili Naga Morich "Bomi"
(isä FI MVA SE MVA DK MVA LU CH KLB CH KBHV-08 PMV-09 DKV-08 KBHV-09 DKV-09 Sugarpine's Party Joker, emä C.I.B FIN MVA EE MVA LV MVA Goldfire's La Lagune Dore)

Pentueen emä FI MVA Andalbagat Black Auroria "Frida"
(isä C.I.B NORD CH FI MVA JV-10 V-11 Pandorans Name the Game, emä FI MVA Dana Francheska Doni)


Terveys: Pentueen vanhemmat ovat perusterveitä koiria, niillä ei ole allergioita tai muita sairauksia. Niin emä Fridan kuin isä Bomin silmät on tarkastettu terveiksi alle vuoden sisällä. Vanhempien polvet on tarkastettu myös terveiksi ja molemmat vanhemmat ovat geneettisesti terveitä PRA silmäsairauden suhteen (PRA prcd terve).

Luonne: Frida ja Simba ovat ystävällisiä, leikkisiä, eloisia ja lempeitä kääpiövillakoiria. Niiden kanssa on mukava harrastaa eri koiraharrastuslajeja ja ne kiintyvät kovasti perheeseensä. Yhteistä leikkihetkeä ei voita mikään! Sanonta sanoo, että hyvässä villakoirassa on osa enkeliä, osa narria ja osa paholaista ja vanhemmista löytyy varmasti nämä kaikki puolet.

Näyttelyt: Vanhemmat ovat itse menestyneet näyttelyissä erinomaisesti. Molemmilla on erinomainen rotutyyppi ja kauniit päät. Vanhemmat liikkuvat hyvin ja tasapainoisesti korrektin rakenteensa ansiosta. Molemmilla vanhemmilla on myös tiiviit, runsaat, vahvat ja hyvälaatuiset turkit.

Sukutaulu: Tämän pentueen sukutaulu on erittäin mielenkiintoinen ja harvinainen yhdistelmä aprikooseja sekä mustia kääpiövillakoiria.