Olen Seija Moisio ja harrastan  pippuri & suola väristen kääpiösnautsereiden sekä mustien ja aprikoosien kääpiövillakoirien kasvatusta Lohjan Sammatissa, 73 km Helsingistä länteen ja 100 km Turusta itään.
Taustajoukkohin kuuluu mieheni Timo ja lapsemme Henriika, Jenni, Valtteri ja Saara.
Pihamme on 1,8 hehtaarin suuruinen alue ja yli hehtaari siitä on aidattu niin, että koiramme voivat vapaasti ja turvallisesti siellä ulkoilla sekä kesäisin, halutessaan, pulahtaa viilentymään pieneen lähde lampeen.

Kasvattajanimen Andalbagat olen perinyt äidiltäni Eeva Eskeliseltä.
Nimi tulee silloisista koiristamme saksanpaimenkoira Junkertums Andalucia ja newfoundlandinkoira FI MVA Trappers Black Bagatelle.

Ensimmäisen kääpiösnautserin, pippuri & suola värisen Willy Lee Inna-Pepper eli "Riinan" hankin Willy Lee -kennelistä Irene Häyryltä vuonna 1996.

Kasvatustyötä jo kolmannessa polvessa

Vanhin tytäremme Henriika sai ensimmäisen oman kääpiösnautserinsa Willy Lee Yasmin -Pepperin vuonna 1999 ja on siitä lähtien ollut vahvasti mukana kasvatustyössämme.
Ensimmäisen aprikoosin kääpiövillakoiran FI MVA Dana Fracheska Donin Henriika hankki vuonna 2008. Henriika mieliharrastus on agility, jossa hän on myös kilpaillut muutamien koirien kanssa 3-luokassa.

Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rotutyypillisiä kääpiösnautsereita sekä kääpiövillakoiria.
Terveyteen panostamme ruokkimalla koiramme BARF-raakaruualla jo vuodesta 2002 lähtien.
Terveelliseen koiran elämään kuuluvat muun muassa säännölliset pitkät metsälenkit jolloin laumamme kirmailee luonnossa vapaana.
Jalostuksessa käytämme vain ystävällisiä, rohkeita ja itsevarmoja koiria.
Rodunjalostukseen hankimme aikaajoin uusia geenejä mm. tuontikoirillamme.

Tervetuloa tutustumaan kasvatustyöhömem kotisivuillemme!
Henriika ja Seija